Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz gemi görmek

Rüyada deniz gemi görmek

Rüyada deniz gemi görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, helal rızık yiyeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz gemi gördüyseniz:

  • Yanıltılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde geminin battığını görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemiyle dolaşmak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gemiyle denizde olmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzen gemiler görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde gemi sürmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada deniz içinde gemi görmek işinde aranan biri haline geleceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments