Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulur.

Rüyada denizin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, zor günler geçirileceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yılanın üstüne geldiğini görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümceğin üstüne geldiğini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments