Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün karardığını görmek

Rüyada göğsünün karardığını görmek

Rüyada göğsünün karardığını görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün karardığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada göğsünün karardığını görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzün karardığını görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada güneşin karardığını görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, küs arkadaşların barışacağına işaret eder.

Rüyada havanın karardığını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin karardığını görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüşün karardığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada boynunun karardığını görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments