Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize süt dökmek

Rüyada denize süt dökmek

Rüyada denize süt dökmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize süt dökmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada denize süt dökmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada üstüne süt dökmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada sütü dökmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ortaklı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada sütü tuvalete dökmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada süt yere dökmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iç huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere süt dökmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa süt dökmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada bozuk süt dökmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments