Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarlı kapı görmek

Rüyada anahtarlı kapı görmek

Rüyada anahtarlı kapı görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada anahtarlı kapı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Rüyada kapıya anahtar takmak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarla kapı açmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işarettir.

Rüyada kapının üstünde anahtar görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarla kapıyı açtığını görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla kapıyı açmaya çalışmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak zararını tamamen kapatacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, korkularının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı kapıya takmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, işlerinin kolaylaşacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments