Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarla kapı açmak

Rüyada anahtarla kapı açmak

Rüyada anahtarla kapı açmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, güvensizlik duymaya, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada anahtarla kapı açmak gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı anahtarla açmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, neşesine kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada anahtarla araba kapısı açmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, dara düşeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtar kapı açmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments