Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük anahtarla kapı açmak

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, dertleri biteceğine, mevki edineceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Rüyada büyük anahtarla kapı açmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar kapı açmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, başarılarının tadına varacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Rüyada anahtarsız kapı açmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada demir kapıyı anahtarla açmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulur.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada anahtarla kapı açmak borçlarını ödeyeceğine, moralin bozulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, her daim Allah yolunda olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments