Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize gömülmek

Rüyada denize gömülmek

Rüyada denize gömülmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize gömülmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada denize gömülmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kumuna gömülmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kuma gömülmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada canlı bebeğin gömüldüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına işarettir.

Rüyada ölüp gömülmemek kalben çok rahat edileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada ölü gömüldüğünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek zahmete ve derde düşeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada samana gömülmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kendisiyle övüneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments