Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarları atmak

Rüyada anahtarları atmak

Rüyada anahtarları atmak rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, muradınıza ereceğinize, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada anahtarları atmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada denize anahtar atmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada anahtarları atmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada anahtar atmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı denize atmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada anahtarı suya atmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada birine anahtar atmak hem de para kaybettireceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada anahtarı atmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı yere atmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments