Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize anahtar atmak

Rüyada denize anahtar atmak

Rüyada denize anahtar atmak rahat bir hayata sahip olmaya, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize anahtar atmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Rüyada denize anahtar atmak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada anahtarı denize atmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada anahtarı atmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada anahtarı yere atmak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada anahtar atmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada anahtarları atmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine anahtar atmak kendisine fırsatlar yaratacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı suya atmak karanlık zamanların aydınlanacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments