Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı suya atmak

Rüyada anahtarı suya atmak

Rüyada anahtarı suya atmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı suya atmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada anahtarı suya atmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bol nimete kavuşulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate alamet etmektedir.

Rüyada birine anahtar atmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada anahtar atmak aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada denize anahtar atmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı yere atmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine inanılır.

Rüyada anahtarı atmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı denize atmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, daha pozitif biri olacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarları atmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments