Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine anahtar atmak

Rüyada birine anahtar atmak

Rüyada birine anahtar atmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birine anahtar atmak gördüyseniz:

  • Gerçekten faydalı anlaşmalar veya üzerinde mutabık kalınan konular söz konusu olabilir.

Rüyada anahtarları atmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı atmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize anahtar atmak bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine anahtar atmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı denize atmak iş için gurbete gidileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarı yere atmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada anahtar atmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı suya atmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments