Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kurt düşmek çok kötü günler yaşayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizin dibine düşmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık denize düşmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada havadan denize düşmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalettir.

Rüyada denize düşmekten korkmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments