Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt düşmek

Rüyada kurt düşmek

Rüyada kurt düşmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kurt düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Rüyada kurt düşmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette kayıp düşmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulur.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura düşmek ve kalkmak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada duvardan düşmek günah işlemekten korunacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada baş aşağı düşmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada salıncaktan düşmek o işi canlandıracağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments