Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşerken görmek

Rüyada denize düşerken görmek

Rüyada denize düşerken görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada denize düşerken gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada denize düşen adam görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek kendisine gelemeyeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada helikopter denize düştüğünü görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarın denize düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşerken kurtulmak bazen istemediği şeyler yapacağına, hem işinde başarılı olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada denize şimşek düştüğünü görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşmemek sermayesini riske etmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments