Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşmemek

Rüyada denize düşmemek

Rüyada denize düşmemek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada denize düşmemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Rüyada arabayla denize düştüğünü görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada denize yüzük düşürmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı denize düşürmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtarın denize düştüğünü görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denize düşürülmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulur.

Rüyada denize düşen inek görmek daha çok kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada denize düşen birini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments