Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan gelen birini görmek

Rüyada uzaktan gelen birini görmek

Rüyada uzaktan gelen birini görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işarettir.

Rüyada uzaktan gelen birini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak işini layığı ile yerine getireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments