Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden düştüğünü görmek

Rüyada denizden düştüğünü görmek

Rüyada denizden düştüğünü görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada denize düşmüş araba görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek muradın yerine geleceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizden düştüğünü görmek arabuluculuk yapılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarın denize düştüğünü görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşen insan görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşüp yüzmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, paraya ve mala kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments