Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada ucu kırık anahtar görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı kırık görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtar görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırık anahtar almak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada kırık araba anahtarı görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments