Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı kırık görmek

Rüyada anahtarı kırık görmek

Rüyada anahtarı kırık görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada anahtarı kırık gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada kırık anahtar görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada anahtarın kırık olduğunu görmek korkularını yeneceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına delalet eder.

Rüyada ucu kırık anahtar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada kırık anahtar almak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık araba anahtarı görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada kırık anahtarla kapı açmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı kırık görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments