Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde zor yüzmek

Rüyada denizde zor yüzmek

Rüyada denizde zor yüzmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada denizde zor yüzmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Rüyada denizde zor yüzmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada zor durumda olmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor nefes aldığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada zor doğum görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zor durumda olduğunu görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments