Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor nefes aldığını görmek

Rüyada zor nefes aldığını görmek

Rüyada zor nefes aldığını görmek saygınlık göreceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, ekmeğinin artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, nimet ve berekete ereceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, mal ve para biriktireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada zor nefes aldığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada zor nefes aldığını görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada nefes almakta zorluk çekmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine inanılır.

Rüyada zor nefes almak işlerinin yoluna gireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada denizin içinde nefes aldığını görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün nefes aldığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, rızkının bollaşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun altında nefes aldığını görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada suda nefes aldığını görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalet eder.

Rüyada denizde nefes aldığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments