Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yeşil yılan görmek

Rüyada denizde yeşil yılan görmek

Rüyada denizde yeşil yılan görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işaret eder.

Rüyada denizde yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada denizde yeşil yılan görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil yılan görmek hayırlı bir döneme girileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada yavru yeşil yılan görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil yılan görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ve yeşil yılan görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkte yılan görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan balığı görmek üzüntülerin gideceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ters giden durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments