Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde saat bulmak

Rüyada denizde saat bulmak

Rüyada denizde saat bulmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada denizde saat bulmak gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Rüyada denizden saat bulmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada denizde saat bulmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saati bulmak rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kayıp saat bulmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işarettir.

Rüyada kol saat bulmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saat leri bulmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yerde kol saati bulmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaybolan saati bulmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments