Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan saati bulmak

Rüyada kaybolan saati bulmak

Rüyada kaybolan saati bulmak manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada kaybolan saati bulmak gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Rüyada kaybolan saati bulmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada kaybolmuş saat görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada saat kaybettiğini görmek mutlu günler yaşanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada kaybolan saati görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi bulmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada kaybettiğin küpeyi bulmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, işinin de hep yürüyeceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan bıçağı bulmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevindirici haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kaybolan terliği bulmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments