Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden saat bulmak

Rüyada denizden saat bulmak

Rüyada denizden saat bulmak çok yoğun çalışacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada denizden saat bulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada denizde saat bulmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kendisine gelemeyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden saat bulmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada kol saat leri bulmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayıp saati bulmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolda saat bulmak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulur.

Rüyada gümüş saat bulmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati bulmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerde kol saati bulmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments