Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar yuttuğunu görmek

Rüyada anahtar yuttuğunu görmek

Rüyada anahtar yuttuğunu görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kalabalıktan uzak olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, bereketli günler geçirileceğine, çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtar yuttuğunu gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada cebine anahtar koymak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya anahtar düşürmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada parlak anahtar görmek gayrimenkul işine girileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden anahtar almak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinden anahtar almak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarlık görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada anahtar çaldırmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Rüyada anahtar birinden almak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments