Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar çaldırmak

Rüyada anahtar çaldırmak

Rüyada anahtar çaldırmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin günden güne açılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar çaldırmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada anahtarlık çalmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar çaldırmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada anahtarını çaldırmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada evin anahtarını çaldırmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı çaldırmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar olduğunu görmek düşman malından yemeye, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden anahtar almak işinde en iyisi olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar bırakmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments