Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarlık görmek

Rüyada anahtarlık görmek

Rüyada anahtarlık görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gelirinin azalacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, zorluklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada anahtarlık gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada anahtarla kasa açmak büyük atılımlar yapacağına, hasretlerin biteceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı kırık görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden anahtar aldığını görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin anahtar verdiğini görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada sudan anahtar çıkarmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada evi anahtarla açmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek çok kötü durumlara düşeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada birinden ev anahtarı almak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments