Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar birinden almak

Rüyada anahtar birinden almak

Rüyada anahtar birinden almak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada anahtar birinden almak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın birinden anahtar almak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada anahtarı kapının üstünde unutmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, sorunlarını gidereceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar istemek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye anahtar vermek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar asmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe anahtar vermek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada anahtarının çalındığını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine anahtar vermek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments