Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit anahtar görmek

Rüyada kilit anahtar görmek

Rüyada kilit anahtar görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, verimliliğinin artacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına inanılır.

Rüyada kilit anahtar gördüyseniz:

  • Söz konusu kişilerle etkili çalışmalar yapacaksınız.

Rüyada anahtar ve kilit görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, gelirinin daimi olacağına delalettir.

Rüyada anahtarla kilidi açmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kilit ve anahtar görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendi işine kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada kilit anahtar görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kazancının da aynı oranda artacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtarlı kilit görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anahtar kilit görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma kilit ve anahtar görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işlerin bozulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments