Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemi kazası görmek

Rüyada denizde gemi kazası görmek

Rüyada denizde gemi kazası görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemi kazası gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Rüyada denizde gemi kazası görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemi kazası görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak ayrılanların birleşeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada gemi kazası yapmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada deniz kazası görmek huzur ve şifa bulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken gemi görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak şansın kapanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments