Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde beyaz gemi görmek

Rüyada denizde beyaz gemi görmek

Rüyada denizde beyaz gemi görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, karısının çok mutlu olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada denizde beyaz gemi gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada denizde beyaz gemi görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada gemiyle denizden geçmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırtınalı denizde gemi görmek süzüleceğine, ağlayacağına, gerginliğin biteceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalettir.

Rüyada denizin ortasında gemide olmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yarınlara bakacağına delalettir.

Rüyada denizde giden gemi görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, parasının her geçen gün artacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments