Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemide görmek

Rüyada denizde gemide görmek

Rüyada denizde gemide görmek zenginliğe sahip olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemide gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız veya bilgisiz olmak ya da yanlış bilgilendirilmek sorun yaratabilir.

Rüyada denizden gemiyle geçmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek çok başarılı işlere adım atacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gemiyle denize batmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gemi denizde gitmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments