Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kazası görmek

Rüyada deniz kazası görmek

Rüyada deniz kazası görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, hayatınızın neşe dolacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kazası gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada denizde gemi kazası görmek borçların artacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kazası görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada araba kazası yapan birini görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, önünün kapanacağına tabir olunur.

Rüyada uçak kazası görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otomobil kazası yapmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, geleceğine bakacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kendi arabasını kazalı görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yoğun stres altında kalacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada metro kazası görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments