Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde düşmek

Rüyada denizde düşmek

Rüyada denizde düşmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, şan şöhret kazanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, huzurlu, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde düşmek gördüyseniz:

  • Olumlu tarafından görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada denize düşmek ve kurtulmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, zengin için yoksulluğa, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan denize düşmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada gece denize düşmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli denize düşmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada denize düşmek ve kurtarılmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Rüyada uçakla denize düşmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlikle denize düşmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments