Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde batmamak

Rüyada denizde batmamak

Rüyada denizde batmamak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Rüyada denizde batmamak gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde batmadan yürümek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize batmadan yürümek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, ev sahibi olunacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada denizde batan araba görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işaret eder.

Rüyada denizde batmamak iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde batmadığını görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Rüyada denizde batmış gemi görmek rızkında ve malından olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments