Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde başkasının boğulduğunu görmek

Rüyada denizde başkasının boğulduğunu görmek

Rüyada denizde başkasının boğulduğunu görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde başkasının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada denizde boğulan insanlar görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, diplomalı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin denizde boğulduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini denizde boğulduğunu görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments