Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzmek boğulmak

Rüyada denizde yüzmek boğulmak

Rüyada denizde yüzmek boğulmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, itibar edineceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, rahat nefes alınacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada bokun içinde yüzmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet eder.

Rüyada boklu suda yüzmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada annesinin denizde boğulduğunu görmek rahatlığa ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boklu deniz görmek iş için gurbete gidileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulurken görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada birini denizde boğulurken görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments