Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bazı ortak işlere gireceğine, daima afiyette olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin bozulacağına, sorunların çabucak halledileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık denizde boğulmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada denizde başkasının boğulduğunu görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine tabir olunur.

Rüyada boklu deniz görmek yenileneceğine ve can bulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını denizde boğulurken görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde birinin boğulduğunu görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments