Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde abdest almak

Rüyada denizde abdest almak

Rüyada denizde abdest almak malının ve parasının da büyüyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde abdest almak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi ardı ardına sıralamak yerine daha yavaştan almanızda fayda var.

Rüyada denizden abdest almak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada denizde boy abdesti almak işlerinin daha da iyi olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyundan abdest almak memur ise terfi edeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada denizde abdest almak birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyuyla abdest almak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde gusül abdesti almak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dertlerine derman bulacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin abdest aldığını görmek şeytana uyacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasını abdest alırken görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments