Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını abdest alırken görmek

Rüyada başkasını abdest alırken görmek

Rüyada başkasını abdest alırken görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını abdest alırken gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada birine abdest almayı öğretmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken dua okumak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, lüksünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada abdest almayı unutmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada abdest alırken uyanmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments