Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve uçurum görmek

Rüyada deniz ve uçurum görmek

Rüyada deniz ve uçurum görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, maddi olanaklarının artacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Rüyada deniz ve uçurum gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada uçurumdan denize uçmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan denize bakmak aile huzurunuzun bozulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve uçurum görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun altında deniz görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments