Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun altında deniz görmek

Rüyada uçurumun altında deniz görmek

Rüyada uçurumun altında deniz görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada uçurumun altında deniz gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada uçurumun altında deniz görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum dibinde deniz görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan denize uçmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumdan denize uçmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments