Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, şifaya kavuşacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde boğulmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada sevgilinin denizde boğulduğunu görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan kadın görmek parasını dikkatli harcayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğularak ölmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine inanılır.

Rüyada birini denizde boğulurken görmek yenileneceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments