Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz su görmek

Rüyada deniz su görmek

Rüyada deniz su görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada deniz su gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Rüyada deniz suyundan içmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada köpüklü deniz suyu görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, gülen yüzünün de solacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işarettir.

Rüyada deniz veya su görmek verimliliğinin artacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada su veya deniz görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden su almak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak su deniz görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ailesi ile mutlu olacağına, içinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments