Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı bulamamak

Rüyada anahtarı bulamamak

Rüyada anahtarı bulamamak kimden akıl soracağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine inanılır.

Rüyada anahtarı bulamamak gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada anahtar bulamamak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anahtarı bulamamak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet eder.

Rüyada birini bulamamak lüks, konfor içinde olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir evi bulamamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak kul hakkına girmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşini bulamamak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada yolunu bulamamak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments