Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu bulamamak

Rüyada çocuğunu bulamamak

Rüyada çocuğunu bulamamak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, canının kıymetini bileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu bulamamak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada çocuğunu kaybedip bulamamak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu bulamamak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu arayıp bulamamak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine tabir olunur.

Rüyada çamura bulanmış ayakkabı görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine işaret eder.

Rüyada giyecek elbise bulamamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işarettir.

Rüyada arayıp bulamamak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada kocasını bulamamak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evinin yolunu bulamamak kimsenin arkasından konuşmayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments