Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almayı unutmak

Rüyada abdest almayı unutmak

Rüyada abdest almayı unutmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada abdest almayı unutmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Rüyada abdest almayı unutmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı almayı unutmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest almayı görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aç kalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kişinin kazancının artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalettir.

Rüyada abdest alıp namaza durmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada abdest alıp kuran okumak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayatının yolunda gideceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada abdest al görmek yeni planlar yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments