Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar beklemek

Rüyada anahtar beklemek

Rüyada anahtar beklemek borçların kısa sürede ödeneceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, küslüklerin biteceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar beklemek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada anahtar beklemek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada doktor beklemek ona şifa olmayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada namazı beklemek büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada istasyonda tren beklemek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada bir iş için beklemek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kişinin her türlü zenginliğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada inek beklemek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sıra beklediğini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüsü beklemek bir daha kopmayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments